“Legszebb kiskert”

Tisztelt Gondnokok/Közös képviselők!Idén talán még fontosabb, hogy virágba öltöztessük Gazdagrétet! Sokan bezárkóztak a járvány ideje alatt, de most, ahogy nyílik a természet, úgy nyit lassan újra a Föld is. Szemet kápráztató növényekkel borítsuk hát be kis otthonunkat, hogy minden járókelő gyönyörködhessen benne. Építsük újra a körülöttünk lévő természetet, hogy mi magunk is lelkileg erősebbek, kiegyensúlyozottabbak legyünk a növények szépsége által.3 csodás növénnyel készültem Önöknek, melyek mindegyik már önmagában is szépséges, de együtt a kert igazi dísze lehet. 

Hogy tudjunk kalkulálni a virágföld mennyiséggel, és a virágfajtákkal, kérem, hogy 2021. április 20-án 10 óráig szíveskedjenek kitölteni a lenti kérdőívet. A végeredmény majd az igények beérkezése után változhat, de arra törekszem, hogy mindenki megkaphassa a kért mennyiséget!

A virágokkal 2021. április 22-án, csütörtökön 11 órától Gazdagréten a Regős utca 13. előtt várjuk Önöket!Ne feledjék, hogy a kész „műveket” nemcsak az arra járóknak, hanem másoknak is meg kell mutatnunk, hogy még többen gyönyörködhessenek benne! Ezért az idén a virágok kiültetése után fotót kérünk Önöktől a kiskertről és a közösségi oldalamon megosztva pályázatot hirdetünk a „Legszebb kiskert” címért!Az első három nyertesnek értékes ajándékcsomaggal köszönjük meg a kreativitást, ügyességet! Az összes kiskert képét közzétesszük a Facebook oldalunkon.

Regisztrációs link: http://bit.ly/legszebb_kiskert

“Tigrisvirág” RajzpályázatKedves Gyerekek!“TIGRISVIRÁG” Rajzpályázatot hirdetünk a Föld napja alkalmából 3-16 éves gyermekek részére.Rajzoljátok le nekünk, hogy Ti hogyan képzelitek el a tigrisvirágot! Szerintetek, hogy néz ki ez a különleges nevű növény?

A képet A4-es méretben kérjük elkészíteni, bármilyen szabadkézi technika alkalmazható. A kép készülhet ceruzával, zsír vagy pasztellkrétával, festékkel, vagy vegyes technikával.A képre, a rajz alá kérjük ráírni az alkotó keresztnevét és életkorát.
Hozd magaddal a művedet 2021. április 22-én 11 és 13 óra között Gazdagrét, Regős utca 13-ba.Pályamunkádért cserébe megajándékozunk egy virágos szettel:- tigrisvirág hagyma
– cserép
– ültetőföldÍgy nyáron, amikor virágozni kezd a tigrisvirág, megláthatod, hogy valójában milyen gyönyörű is ez a növény!

Előzetes regisztráció:
http://bit.ly/tigrisvirag_rajzpalyazat