Hull a pelyhes fehér hò, jöjj el kedves Télapó….

Csendültek fel a jól ismert dallamok Miklós napjának előestéjén a Helllo Vino Bistro előtt, ahol több mint 50 környékbeli gyermek gyűlt össze azért, hogy találkozhasson a Zöld Mikulással!

A különleges zöld ruhába öltözött Mikulás érkezett meg hozzájuk, aki minden gyereknek névre szólóan, személyes üzeneteivel együtt adta át a mikulás csomagot. Nagyon köszönjük neki, hogy ellátogatott hozzánk!

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, amit a mikulás  csomag tartalma és megjelenése is hűen tükröz. A Zöld Mikulás eseménnyel arra hívjuk fel a figyelmet, hogy az ünnepek közeledtével sem szabad megfeledkezzünk a környezetvédelemről. A mikulás csomag összeállítása során is figyeltünk arra, hogy annak tartalma a gyerekeknek az örömére szolgáljon, de emellett egészséges és finom is legyen. 

Kampányaink és programjaink során szeretnénk Gazdagrét és a 11. kerület lakosainak egy olyan szemléletmódot közvetíteni, ami lehetővé teszi környezetünk fenntarthatóságát, anélkül, hogy saját érdekeink csorbulnának. Célunk átadni és szokássá tenni olyan alapvető tevékenységeket, magatartást, melyek megtartásával, kis/kellő odafigyeléssel jelentős mértékben tehetünk környezetünk tisztántartása, a hulladékcsökkentés elősegítése vagy az energiapazarlás mérséklésében. 

Hálásak vagyunk a Helllo Vino Bistronak, akik a helyszínt biztosították, valamit a finom forró teát, ami nagy szolgálatunkra volt a hideg időben.

Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy számban és ekkora lelkesedéssel velünk együtt éltétek át a Mikulással való találkozás örömét!