Indul a suli, de szomorkodásra semmi ok, hiszen egy remek sportos programmal vártunk mindenkit az első iskolai nap végén! A Gazdagréti Összefogás Egyesület a FreeRide Club  társ szervezésével nyárbúcsúztató, télidéző sportos programmal várt minden érdeklődőt!

A vállalkozó kedvűek kipróbálhatták a műanyag pályás síelést és snowbordozást, melyhez biztosítottunk sícipőt, kobakot, lécet és egy jó adag adrenalint is. Rengeteg aktivitás közül lehetett választani, a gyerekek és családok kipróbálhatták az egyensúlyparkot, a trambulint, a falmászást, a hófánkozást, de lehetőség volt kézműveskedni és fejtörőket megoldani is.

A csodás időben rengeteg család látogatott ki iskola után  a FreeRide Club Újbuda határán található pályájára, ahol tartalmas programokkal mindenki talált magának elfoglaltságot. Öröm látni, hogy a suli, ovi után a családok örömmel töltötték szabadidejüket a szabadban, és töltekeztek a kora őszi napsugarakban, miközben a téli sportokat próbálgatták. 

Rendkívül fontos, hogy a gyerekek minél több mozgásformát kipróbáljanak, megismerjenek, ezért támogatjuk a családokat, hogy ragadják meg az ilyen alkalmakat, amikor ezt a sokak számára ismeretlen sportot lehet kipróbálni. 

A sport mellett természetesen a kézműves programok is népszerűek voltak, csipeszbábbal, kvízzel és logikai feladványokkal vártuk a gyerekeket!

Sikeres tanévkezdést kívánunk mindenkinek!