A fahéj illat, a forró tea, a bekuckózás, mind mind a karácsony előtti hetek várakozós hangulatát hozza el, felvidítva, kirázva a szürke hétköznapok monoton világából. Fontos, hogy az adventi időszak ne a karácsonyi ajándékokért folytatott harcról szóljon, a megfelelési kényszerről, hogy mindenkinek olyan meglepetést vásároljunk, ami valóban az igényeinek, az ízlésének megfelelő. Fontos a lassítás, a gondolkodás, az együttlét, valóban a várakozás. 

A karácsonyra hangolódás hangulatát hoztuk el a gazdagrétieknek, és olyan aktivitásra hívtuk őket, ami előidézi az ünnepi készülődés, a várakozás örömteli pillanatait. A mézeskalács díszítés tipikusan olyan program, amit szinte a 0-99 éves korosztály élvezhet. 

Az ünnepi hangulatú programhoz gyerekek és felnőttek is szívesen csatlakoztak. A szorgos kezek gyönyörű, és persze ínycsiklandó desszertek alkottak, melyek készítése karácsony közeledtével szinte elengedhetetlen.

A mézeskalács díszítést sokan még nem is próbálták, voltak akik most először tartottak a kezükben díszítő zacskókat, akadtak azonban olyanok is, akik konkrét mintákkal, tervekkel érkeztek és aprólékos munkával díszítették ki az előre megsütött finomságokat. 

Fontosnak tartjuk, hogy a családokat az ilyen meghitt programokon még közelebb hozzuk egymáshoz, mivel a közös élmények szorosabb kötelékeket teremtenek a gyerekek és a felnőttek között. De nemcsak családok érkeztek, részt vettek baráti tarsaságok is, valamint az idősebb, kevésbé kimozduló felnőttek is csatlakoztak hozzánk. 

Nagy öröm számunkra, hogy minden programunkat teltházzal tudjuk megrendezni, ami visszajelzés nekünk, hogy érdekes, és izgalmas aktivitásokkal készülünk a városrészünk lakóinak. Bízunk benne, hogy jövőre is csatlakoztok hozzánk!

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk minden gazdagréti lakosnak!