A Föld napján 4400 tő virágpalántát osztottunk szét a gazdagréti lakótelepen, mellyel felhívjuk a figyelmet bolygónk védelmére. Több mint 120 lakótelepi lépcsőház elé, 2 iskolába, 3 óvodába, 1 bölcsődébe és a nyugdíjas házba is kerültek a virágokból.

2023-ban is meghirdetésre kerül a “Gazdagrét legszebb kiskertje” pályázat. Kértük a közös képviselőket, hogy a kiültetést követően a kialakított kiskertekről, virágos ládákról készült fotókat küldjék el e-mail címünkre, melyeket Gazdagréti Összefogás Egyesület közösségi oldalán megosztva pályázatot hirdettünk a “Gazdagrét legszebb kiskertje” címéért!

Hála és köszönet a közös képviselőknek és gondnokoknak, intézményi dolgozóknak, mert az eltelt idő alatt gyönyörű kiskerteket varázsoltak az utcáinkra, és az intézmények udvaraira. 13 társasházból és intézményből érkeztek képek a kiskertekről, melyekre most te is tudsz szavazni a Gazdagréti Összefogás Egyesület facebook oldalán

A beküldött kiskertekről készült képekre szavazni a LIKE (👍) gomb megnyomásával lehet. Ha nagyon beleszerettek egy kiskertbe, akkor a ❤️ jelet használjátok, mely kétszeres szavazatnak számít!

Ha te is szeretnéd jelölni a lépcsőházatok előtt található kiskertet, minél előbb küldd el a fotókat a gazdagretioe@gmail.com e-mail címre.

Az első három nyertesnek értékes ajándékcsomaggal köszönjük meg a kreativitást, ügyességet! A tét nem kicsi, a nyertesek között átadásra kerül 2 x 10e Ft értékű, és egy 15e Ft értékű Praktiker vásárlási utalvány.

Szavazni 2023. május 21. vasárnap 24 óráig lehet. Ezt követően kihirdetjük a 3 szerencsés nyertest.

Kövessétek oldalunkat! Virágos tavaszt kívánunk!