Koós Katalin ajándék kupára vártuk a sportolókat, a Miss Fitt és a Gazdagréti Összefogás Egyesület közös szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényre!

Több száz nevező, több tízezer óra gyakorlás. A rendezvényen bemutatkozó és színpadra lépő gyerekek napi szinten több órát edzenek azért, hogy a megmérettetések napján  legjobbat tudják mutatni. 

A szorgalomból adódóan a fiatalok lelkes, kitartó munkája idővel látható eredményekben mutatkozik meg. A szorgalmas, odaadó gyakorlás minden résztvevő elmondhatja magáról, hiszen remek produkciókat láthattunk! Mindenkit hatalmas taps és óriási gratuláció illet. 

A sport szeretetére már gyermekkorban készíteni kell gyermekeinket, azért, hogy amikor felnőnek is a mozgás az életük elválaszthatatlan részévé váljon. Ezáltal minél tovább megőrizhető szellemi és testi frissességet biztosíthatunk számukra.  

A sport mellett a versenyszellem is elkísér egy életen át, hiszen a sikerek mellett a kudarcok legyőzését, a szó szerint a padlóról való felállást is meg kell tanulni a versenyzőknek. Ez persze az adott pillanatban nem a legkellemesebb érzés, de tudjuk, mindennek oka van, és ami esetleg egy adott szituációban kellemetlen, az a későbbiekben hasznunkra, építítésünkre szolgálhat. 

A látványos produkciók egész nap rengeteg feladatot adtak a zsűrinek, hiszen a főként lányokat felvonultató sport lélegzetelállító akrobatikus elemei között számtalan kimagasló és remek produkciót láthattunk.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és kilátogatott a rendezvényre, egy igazán színvonalas és szórakoztató produkciókkal teli verseny napot tudhatunk magunkénak!