A Gazdagréti Összefogás Egyesület és a Fiatal Családosok Klubja a Föld napja alkalmából 2024. április 22-én virágpalántákat ajándékoznak a gazdagréti társasházaknak, intézményeknek, amelyeket a gondnokok, kertészek a közös kertekbe, parkokba ültethetnek el.

Várjuk a Gondnokok, Közös képviselők, Intézményvezetők és a Lakók jelentkezését, hiszen sok éves akciónkat idén is folytatjuk. A Föld napja alkalmából szeretnénk hozzájárulni Gazdagrét tavaszi megszépítéséhez!

3 gyönyörű növénnyel készülünk a lakótelep kiskertjeinek felvirágoztatásához, melyek gondos odafigyelés mellett a városrész igazi díszévé válhatnak.

Ezúzon is kérjük a közös képviselőket, gondnokokat, hogy a privát e-emailben feltüntetett linken jelezzék virágföld és palánta igényüket 2024. április 3-án 10 óráig. Továbbá arra kérjük a lakosságot, értesítse lakóháza gondnokát, közös képviselőjét, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot, és minél többen éljenek a lehetőséggel!

Bíztatjuk továbbá a lakókat, hogy segítség a gondnokok, munkáját a kiültetés során, hiszen a gyönyörű kert lakókörnyezetünk ékévé válik.

A virágokkal 2024. április 22-én, hétfőn Gazdagréten a Regős utca 13. előtt várjuk Önöket!

2024-ben is meghirdetésre kerül a “Gazdagrét legszebb kiskertje” pályázat külön lakóközösségek és külön intézmények számra, melynek első 3-3 helyezettje értékes értékesajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A tavaszi virágok illata és látványa mindenkinek örömet és felüdülést hoz a hétköznapjaiba. A tavasz a megújulás, a felfrissülés időszaka, éled a természet, rügyeznek a fák, zöldül a fű. Fontos, hogy tudjuk gyönyörködjünk a természet adta szépségekben, mely minden nap erőt és megnyugvást ad nekünk. Tavalyi sikeres akciót idén is folytatják, hiszen ebben az évben is szeretnének hozzájárulni Gazdagrét tavaszi megszépítéséhez!