Nyárindító gyertyafényes estre hívtuk a gazdagréti lakosokat a nyári szünet kezdetén. A cél, hogy együtt mozogjunk, zumbázzunk, táncoljuk, beszélgessünk, dinnyézzünk a Gazdagréti téren és megünnepeljük az év legrövidebb éjszakáját.


Az est bemelegítéseként egy kis mozgással vártunk mindenkit Tóth Évi vezetésével, melyhez bárki csatlakozhatott. A hangulat szuper volt, a közel 30 fokos hőség ellenére rengetegen csatlakoztak a programhoz, gyerekektől kezdve, az idősebb korosztályig bezárólag. A mozgást követően pedig mindenki lehűthette magát egy kis dinnyével.


A sötétedés kezdetekor meggyújtottuk a több száz mécsest, mellyel igazi tábortűz fílinget varázsoltunk a térre. Közösen énekeltünk és ünnepeltük a szentivánéjt, mely az év legrövidebb éjszakája.


Remek érzés ennyi helyi lakost együtt látni, beszélgetni, táncolni és közösségben lenni. Fontosnak tartjuk az ilyen alkalmakat azért, hogy a lakók minél jobban megismerjék egymást, és örömmel éljenek Gazdagréten. Bízunk benne, hogy az ilyen közösségépítő találkozások alkalmával olyan kapcsolatok alakulnak, melyeket – kellőképpen ápolva-  későbbiekben is összetartó erőként fognak tovább élni.


A sok-sok mécses meggyújtását követően megformáztuk Gazdagrét szívét! A hangulatos zene mellett remek érzés volt együtt búcsúzni az év leghosszabb nappalától.


Mindezen túl  résztvevők között kisorsolásra kerültek Evifittnes torna utalványok több mint 50 ezer forint értékben! Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, fontos, hogy a mozgásról nyáron sem feledkezzünk el!