A karácsony előtti készülődést hangulatát hoztuk el a gazdagrétieknek, és olyan aktivitásra hívtuk őket, ami elhozza az ünnepi készülődés, a várakozás örömteli pillanatait. A mézeskalács díszítést sokan még nem is próbálták, voltak akik most először tartottak a kezükben díszítő zacskókat, akadtak azonban olyanok is, aki konkrét mintákkal, tervekkel érkeztek és aprólékos munkával díszítették ki az előre megsütött finomságokat. 

Az ünnepi hangulatú programhoz gyerekek és felnőttek is szívesen csatlakoztak. A szorgos kezek alatt gyönyörű és persze ínycsiklandó desszertek készültek, melyek készítése karácsony közeledtével szinte elengedhetetlen!

Óriási öröm számunkra, hogy a limitált létszámban meghirdetett eseményeinkre való regisztrációs helyek pár óra alatt betelnek, ezért is érdemes követni facebook oldalunkat, ahol naprakészen a legfrissebb információk és legújabb programok megtalálhatóak. 

Fontosnak tartjuk, hogy a családokat az ilyen meghitt programokon még közelebb hozzuk egymáshoz, mivel a közös élmények szorosabb kötelékeket teremtenek a gyerekek és a felnőttek között. De nemcsak családok érkeztek, részt vettek baráti tarsaságok is valamint az idősebb, kevésbé kimozduló felnőttek is csatlakoztak hozzánk. 

Örömteli ünnepi készülődést és meghitt ünnepet kívánunk minden gazdagréti lakosnak!