A Gazdagréti Összefogás Egyesület nap mint nap ezért dolgozik, hogy a Gazdagréten élők életébe kis vidámságot, örömet csempésszen, megkönnyítse mindennapos gondjaikat.

A Föld napja alkalmából Gazdagréti Összefogás Egyesület a Zöld Követ Egyesülettel és a Fiatal Családosok Klubjával együtt, 4400 tő virágpalántát és 3 tonna virágföldet osztott szét a több mint 120 regisztrál lakótelepi lépcsőház részére, valamint 2 iskolában, 3 óvodában, 1 bölcsődében és a nyugdíjas házban.

Meghirdetésre került a Gazdagrét legszebb kiskertje pályázat, melyre kialakított kiskertekről készült fotókkal lehetett nevezni. A Gazdagréti Összefogás Egyesület facebook oldalán közzétett montázsokra érkező kedvelések száma alapján határoztuk meg a nyerteseket.

 


13 társasházból és intézményből érkeztek képek a kiskertekről.

Gazdagrét legszebb kiskertje pályázat nyerteseinek névsora.

🎁 1 helyezett: 15e Ft értékű Praktiker utalvány nyertese: Gazdagréti Szivárvány Óvoda

🎁 2. helyezett: 10e Ft értékű Praktiker utalvány nyertese: Gazdagréti Aranykapu Óvoda

🎁 3. helyezett: 10e Ft értékű Praktiker utalvány nyertese: Csíki-hegyek utca 1-7. szám

Gratulálunk a nyerteseknek! Továbbá köszönjük a többi ház és intézmény dolgozóinak is a rengeteg munkát, mellyel megszépítik a környéket.

Hatalmas öröm számunkra, amikor a helyi kisebb közösségek, lépcsőházak, gondnokok, közös képviselők, intézményvezetők is mellénk állnak ebben!