A Gazdagréti Összefogás Egyesület is részt vett a 34. Halászléfőző versenyen, ahol rendhagyó módon lecsóval vártuk a sátrunkhoz érkezőket, hogy azoknak is kedveskedjünk, akik nem szeretik a halból készült finomságot.

A szakadó eső sem szegte kedvünket, a reggeli sátorállítás még zuhogó esőben zajlott, de a kellemetlen idő után a délelőtt során még a nap is kisütött.

Rengetegen érkeztek hozzánk, akik kellemes beszélgetés mellett fogyaszthatták el velünk közösen az ebédjüket. A nap során sok régi ismerőssel találkoztunk és izgalmas beszélgetéseket folytatunk.

Fontosnak tartjuk ezeket a programokat, melyek kötetlenek, finom falatok mellett beszélhetünk a Gazdagrét lakosságát érintő, problémákról, javaslatokról, melyek megoldásán nap mint nap dolgozunk. De a negatív dolgokon túl sok-sok régi emléket is felelevenítünk és kérjük a lakók segítségét, javaslatát arra vonatkozóan milyen programokat, aktivitásokat hozzunk Gazdagrétre.

Öröm látni és egy olyan összetartó közösségben élni, ami Gazdagréten van. Célunk, hogy programok során mindenki, aki itt él és dolgozik megtalálja boldogulását és közösségben érezze magát.

A Gazdagréti Összefogás Egyesület egész évben színes programokkal várja a lakótelep és a környező városrészek lakóit, a legfiatalabb korosztálytól kezdve a szépkorúakig bezárólag. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek hozzánk és együtt töltöttük ezt a napot, igazán remek program volt, találkozzunk jövőre is!