Nagy örömünkre szolgált, hogy a gazdagréti társasházak segítségére lehettünk abban, hogy szebbé, élhetőbbé tegyék a környezetünket. A Föld napja alkalmából, április 21-én, Gazdagréti Összefogás Egyesület a Zöld Követ Egyesülettel és a Fiatal Családosok Klubjával együtt, 4400 tő virágpalántát és 3 tonna virágföldet osztott szét a több mint 120 regisztrál lakótelepi lépcsőház részére, valamint 2 iskolában, 3 óvodában, 1 bölcsődében és a nyugdíjas házban. Bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül kiültetni a virágokat, gyönyörű kiskerteket és csodálatos utcaképet kialakítva ezzel, létrehozva Gazdagrét apró oázisait. Nagyon köszönjük a gondnokok, közös képviselők és az intézményi dolgozók, valamint segítőik fáradhatatlan munkájukat.

2023-ban is meghirdetésre került a “Gazdagrét legszebb kiskertje” pályázat! Fontos, hogy a kiültetést követően a kialakított kiskertekről, virágos ládákról készült fotókat a kiskertek gondozói küldjék el a gazdagretioe@gmail.com e-mail címre, melyeket Gazdagréti Összefogás Egyesület közösségi oldalán megosztva pályázatot hirdetünk “Gazdagrét legszebb kiskertje” címéért! Határidő 2023. május 3. 10 óra.

Az első három nyertesnek értékes ajándékcsomaggal köszönjük meg a kreativitást, ügyességet! Átadásra kerül 1 X 15.000 Ft és 2 x 10.000 Ft értékű Praktiker vásárlási utalvány.

A nyeremények átadásáról a közös képviselőket, intézményvezetőket e-mailben értesítjük!

 

A közvetlen környezetünkbe ültetett virágok, növények által még közelebb hozhatjuk a természetet, mely által magunk is erősödünk, kiegyensúlyozottabb és vidámabb lakóhelyet varázsolhatunk magunk köré,  a növények szépsége pedig kétségkívül káprázatos.