Több mint 120 gazdagréti lépcsőház csatlakozott a Gazdagréti Összefogás Egyesület egyedülálló kezdeményezéséhez. A Föld napja alkalmából több mint 4500 tő egynyári növénypalántát és 3,7 tonna virágföldet osztottunk ki a lakótelepen a közös képviselőknek, valamint az intézményeknek.

A virágosztásban segítségünkre volt a Nemcsák Károly, a József Attila Szinház Igazgatója, aki több mint 30 éve kötődik Gazdagréthez. Köszönjük segítségét!.

Köszönjük a Közös képviselők és Gondnokok munkáját, melynek köszönhetően egészen őszig élvezhetjük a gyönyörű virágokat!

2024-ben is meghirdetésre kerül a “Gazdagrét legszebb kiskertje” pályázat!

Fontos, hogy a kiültetést követően a kialakított kiskertekről, virágos ládákról készült fotót küldjék el a gazdagretioe@gmail.com e-mail címre, melyeket Gazdagréti Összefogás Egyesület közösségi oldalán megosztva pályázatot hirdetünk “Gazdagrét legszebb kiskertje” címéért! Határidő 2024. május 8.

Külön versenyt hirdetünk társasházaknak és az intézményeknek. Az első három helyezettnek értékes ajándékcsomaggal köszönjük meg a munkáját és kreativitását!