It éve Gazdagréten megnyitott tanuszoda születésnapi rendezvényre sportos programokkal és úszóversennyel készültünk, hiszen fontos számunkra, hogy változatos családi és sport programokat szervezzünk a gazdagréti lakosságnak.

A hosszú várakozás után 2 éve megnyitott tanuszoda minden nap teltházzal üzemel, hiszen hiánypótló létesítmény a lakótelepen. A Gazdagréti Tanuszoda 2. születésnapi úszóversenyére és családi napjára rengetegen érkeztek, sportegyesületek, családok, sportolók.

Születésnapja alkalmából remek vízi és szárazföldi programokkal készültünk. A medencetérben úszóversenyek korosztályonként, kincskeresés és Aqua Zumba várta a sportolni vágyókat, míg szabadtéren lézeres lövészet, ergométeres evezés, ügyességi feladatok, Blazepod, arcfestés, lufihajtogatás, játszósarok, kézműves sátor kínált kikapcsolódási lehetőséget.

 A nyári hőségben dinnye, pogácsa és limonádé hűsítette a vendégeket.

A rendezvényen velünk ünnepeltek Gulyás Michelle és Bőhm Csaba olimpiai kvótás öttusázók, a Castor SE és  Megathlon SE.

Az úszás minden korosztály számára ajánlott, rendkívüli sport, 0-99 éves korig akár receptre is fel lehetne írni. Átmozgat, javítja a tartást. A vízi sportoknak rengeteg váll faját ismerjük, melyek nagyon népszerűek a fiatalok körében is.

Igazán nagy öröm a gazdagrétieknek, hogy saját uszodájukban a gyerekek és felnőttek egész évben mozoghatnak, sportolhatnak és hűsölhetnek!